facebook_pixel

SKINFITT®: De reden dat onze huidverzorging beter werkt, is simpel!

In plaats dat je iets op je huid smeert, neem je ons huidverzorgingsproduct in. Bij eczeem, een droge huid en andere huidproblemen zorgt het innemen van de SKINFITT® capsules ervoor dat je huid aanzienlijk mooier en egaler wordt.

“Vergeleken met de afgelopen maand is mijn huidconditie zeer zeker verbeterd. Zodra ik nu een puistje krijg, is deze een stuk kleiner en sneller verdwenen vergeleken met voorheen. Na 1,5 maand begon ik daadwerkelijk verschil te merken. Normaal gesproken heb ik ook last van een lichte zonneallergie, dit jaar heb ik daar veel minder last van gehad.”

Marie Claire

Bij huidproblemen zoals eczeem en een droge huid neem je SKINFITT

Onze huid is ontworpen om zoveel mogelijk lichaamsvreemde stoffen van buitenaf, te weren. Dus iedere keer als je een crème smeert, dringt slecht een klein deel van de werkzame stoffen door tot in je huid. De beste manier om eczeem en een droge huid te herstellen en te voeden is van binnenuit: de Omega-3, 6 en 9 vetzuren en vitamine A en E uit SKINFITT wordt in je darmen opgenomen en getransporteerd naar je huid. Een makkelijke én heel effectieve manier om je huid te beschermen en verzorgen.

In SKINFITT zit een hoog gehalte plantaardige omega vetzuren en antioxidanten

Het belangrijkste ingrediënt in SKINFITT is Echium olie. De olie uit dit plantje levert een hoog gehalte omega vetzuren die je lichaam zelf niet kan aanmaken, maar die wel essentieel zijn voor je algehele gezondheid en die onmisbaar zijn als voedingsbestanddelen voor je huid. SKINFITT wordt naar volle tevredenheid gebruikt door mensen met verschillende huidproblemen. Met allerlei positieve effecten tot gevolg. Lees hier onze klantbeoordelingen.

Dit maakt SKINFITT uniek

 De gemakkelijkste huidverzorging: met slechts 2 capsules per dag verzorg je jouw huid maximaal

 Uitermate geschikt bij een droge huid, eczeem, psoriasis

 SKINFITT bevat de belangrijkste vitamines voor je huid: krachtige antioxidanten en omega vetzuren en het is 100% natuurlijk

 De Echium plantjes worden biologisch geteeld op Nederlandse grond. In SKINFITT zit uitsluitend de exclusieve olie, verkregen uit eerste persing

 SKINFITT heeft geen nasmaak en is daarom een beter alternatief voor visolie

Bestel Skinfitt in onze webshop

Past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Gratis verzending

Veilig online betalen

Niet goed, geld terug

Binnen 3 werkdagen in huis!